[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben youtube üzerinden videolarını görmüştüm öncelikle daha sonra satın aldım. kesinlikle düzenli kullanım da faydası olduğunu gördüm kendimde, benim tavsiye ederim.
Merhaba, uzun zamandır online eğitim platformu arayışı içindeydim. Kurs vakit kaybı geliyor. YGS LYS alanında faaliyet gösteren Öğrencix i duydum ve araştırmaya başladım. Çok memnun kalan iyi yorum yapanlarla karşılaştım. Bu konu hakkında bilgisi olan kullanan var mı ?[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben youtube üzerinden videolarını görmüştüm öncelikle daha sonra satın aldım. kesinlikle düzenli kullanım da faydası olduğunu gördüm kendimde, benim tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bende kafamda netleştirdim gibi artık almayı.
Bende memnunum arkadaşlar 2018 sınavları için aldım ben, ayrıca blog yazılarını da takip ediyorum faydası oluyor.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben de bir şifre kazanmıştım sosyal medya üzerinden öğrencix'le ilgili memnun olan insanları görünce bir bakayım dedim, gerçekten güzel bir online eğitim platformu. Türkçe-edebiyat paketi satın almıştım ama bir daha ki dönem için alan paketi satın almayı düşünüyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)